American Football team

‘Marketing is topsport’

Vanaf 6 oktober, tweewekelijks te horen op de radio bij New Business radio, op dinsdagochtend van 11:00 – 12:00, Thijs Talks. Interviews met top marketeers over de actualiteit in het marketing en communicatie vak. Thijs praat met hen over hun uitdagingen, de kansen en bedreigingen en de learnings die zij hebben opgedaan. Hoe passen ze dit toe in de marketingwereld van nu? En uiteraard gaan we op zoek naar het geheim van hun successen en de verhalen achter de marketeers. Ook als podcast terug te luisteren bij De Ondernemer en in de AD app. Mijn zoektocht naar het elftal van top marketeers.

Wat kunnen ondernemers leren van top marketeers?

Marketing is een competitie en het is topsport. Eigenlijk is het een wedstrijd waarbij je als merk of marketeer altijd probeert om de competitie voor te blijven. Daarom wordt ‘Thijs Talks’ ingestoken in de stijl van een sportwedstrijd. Als luisteraar ben je getuige van een gesprek tussen Thijs van Dijk en een top marketeer die op zijn of haar manier het verschil maakt en de competitie te slim af is. Inclusief, laagdrempelig en persoonlijk. Aan de keukentafel, met een goede bak koffie. Filosoferen over de toekomst, de kansen en de bedreigingen. Hoe maken ze keuzes? Wie was hun mentor, coach of voorbeeld. En wat was de laatste keer dat ze echt uitgleden en toch weer opstonden? Hoogtepunten, dieptepunten, successen en tegenslagen. En dat allemaal in een fijne, prettige open sfeer. Op zoek naar nieuwe verhalen, de verhalen achter de marketeer. Eigenlijk een soort marketinghelden, met sport als leidraad. En natuurlijk komt de kijk en visie op het marketingvak van Thijs van Dijk ook naar voren en dat mag best schuren en leiden tot discussie. Er worden vragen gesteld die anders niet zo snel gesteld worden. Daarmee zoekt Thijs Talks toch ook een beetje het randje van buitenspel op.

Aan de hand van de gesprekken met de marketeers gaat Thijs op zoek naar zijn ideale formatie, elftal van topmarketeers die op hun manier echt het verschil maken.

Wie mogen ons land vertegenwoordigen op het EK van marketeers?

Dat en meer in Thijs Talks…

Zie hier de link naar de aflevering in Spotify: https://open.spotify.com/show/6wv4wXOtGBqje38GaZ3OAe?si=tsp660QaSKekY73kxiKOdQ&nd=1

En de link naar de pagina bij De Ondernemer: https://www.deondernemer.nl/podcast/thijs-talks

Quarterback
Marketing is net topsport
Comments are closed.