logo Carat23

Carat23 heeft na een leuke kennismaking gekozen voor een samenwerking met MCM. En daar we best een beetje trots op, dat we vanaf 1 april voor dit mooie en ambitieuze merk aan de slag mogen. Carat23  is opgericht door Carolina Riffi-Ollite en verkoopt met name duurzaam gemaakte producten. Het merk heeft als doel om haar klanten “fashionable in an stylish way” door het leven te laten gaan. En dan ook nog eens op een duurzame en verantwoorde manier. Alle producten zijn ecologisch ontwikkeld en zijn voorzien van een unieke hengseltechniek. De producten zijn van een goede kwaliteit en kunnen met recht fashion items worden genoemd. De passie van de eigenaresse is er in terug te vinden en dat maakt de producten extra bijzonder.

Wat maakt het merk verder uniek?

Naast deze hengseltechniek waar het merk patent op heeft, maakt de gebruiker van zijn tas in een handomdraai een handtas of schoudertas. Volledig aan te passen aan elke gelegenheid. We zullen ons in de komende maanden gaan bezig houden met de ontwikkeling van de marketingstrategie voor Nederland.

Het merk is al bekend in Amerika en China, met name van de New York en Los Angeles Fashion Weeks en de Timberland Best Green Bag award.  Voor meer informatie over Carat23 bezoek hier de website: www.carat23.com.

Comments are closed.