Bakkie Media

Bakkie Media, de podcast over marketing en media is in augustus 2019 geboren. Samen met goede vriend en collega Daniel Kok praat Thijs van Dijk je wekelijks bij over alles wat er speelt in medialand. Zodat jij goed beslagen ten ijs kan komen bij het koffiezetapparaat.

En in deze podcast komen onderwerpen ter sprake op het gebied van marketing, communicatie en media. Discussies over recente campagnes, ontwikkelingen in medialand en ook interviews met gastsprekers komen aan de orde. Omdat Daniel Kok & Thijs van Dijk jarenlange ervaring hebben in het mediavak discussiëren zij de graag over. Twee vakidioten, met liefde voor het vak. De podcast wordt mede mogelijk gemaakt door de HvA, Salto FM en De Ondernemer. Binnenkort is Bakkie Media ook te beluisteren bij Salto op zaterdagochtend. Dan kan men onder het genot van een bak verse koffie hun wekelijkse media update tot zich nemen.

Op 31 oktober waren we zelfs live te beluisteren op het MKB Ondernemerscongres, mede mogelijk gemaakt door De Ondernemer en RTLZ. Luister hier deze aflevering terug.

Waar is Bakkie Media te beluisteren?

Bakkie Media is te vinden op Soundcloud, Spotify en Apple podcast. Ook kun je de podcast vinden op podcastluisteren.nl. Dus volg ons en laat weten wat je van de podcast vindt.

Ook te vinden op social media!

Twitter: @BakkieMedia
Facebook: Facebook.com/bakkiemedia

Bakkie Media
Comments are closed.